Webhosting en Cloud oplossingen

Wilt u ook in een omgeving waar alles over beschikbaar is. Uw files, uw werkplek dus uw gehele IT infrastructuur?

Potentia IT kan u helpen met het inrichten van uw digitale werkomgeving. Wij maken hiervan gebruik van de nieuwste apparatuur zodat u in plaats van dure investeringen te moeten doen in eigen hardware u toch altijd beschikking heeft tot de beste werkomgeving.
Het grote voordeel van een Cloud omgeving is dat u niet langer dure licenties hoeft aan te schaffen die na een jaar zijn verlopen, tevens kun u zonder grote investeringen uw rekenkracht oneindig uitbreiden. Wij kunnen u van de volgende oplossingen voorzien:

  • Een virtuele werkplek in te richten met de aplicaties die u nodig heeft. (Deze worden vooraf samen gesteld en worden door ons onderhouden)
  • Een dedicated server, ingericht met het besturingssysteem wat u wilt en met de specificaties die u wilt.
  • Een virtuele server, waarbij u de rekenkracht van een zware machine deelt zodat u voordelig toch veel rekenkracht krijgt.
  • Cloud opslag, hier kunt u grote hoeveelheden data opslaan zonder dat ze op servers staan van grote Amerikaanse bedrijven staat. Hierdoor valt het niet onder de Patriot Act en is het niet zonder meer toegankelijk.

Omdat de boven genoemde diensten zeer specifiek zijn, vragen wij u om contact op te nemen met info@potentia-it.nl voor een offerte op maat.

Tevens bieden wij webhosting aan voor aantrekkelijke prijzen. Wij hanteren een drietal pakketten met daarnaast een grote keuze aan domeinen die u kunt regristreren.

Klik hier voor meer informatie over de webhosting.