Over ons

Computer problemen?

U heeft problemen met uw computer, wij zijn er om deze voor u op te lossen. Ons team heeft kennis van alle reguliere besturingssystemen, hardware en randapparatuur.

Prijsstunten of kwaliteit?

Een combinatie. Wij willen met een eerlijke prijs een zeer goede service bieden. Geen haast mentaliteit met een vast bedrag per bezoek, maar aandacht en tijd voor uw probleem.

Ontzorgen

Naast de ondersteunde diensten zoals hardware-matige problemen kunnen wij u adviseren. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw aankoop wel de juiste is. Ook kunnen wij u helpen met het plaatsen van apparatuur.

Vertrouwd

U krijgt niet steeds een ander om u te helpen maar wij proberen zoveel mogelijk u te helpen met dezelfde dienstverlener zodat u uw verhaal niet steeds opnieuw hoeft te vertellen.

Onze klanten

Wij verlenen diensten onder andere aan de volgende zakelijk klanten. Deze nemen met vertrouwen onze diensten af.

ambiqo_gr_logologo1-uitgesneden-302x83logo_cc
ziggo_logokleurig geregeldHeel_logo

 

Even voorstellen:

Ik ben Wouter Lambermont, de oprichter en eigenaar van Potentia-IT. Ik ben 28 jaar oud en woon in Nijmegen. Ik ben begonnen met Potentia-IT omdat ik van mening was dat er wel veel aanbieders zijn, maar dat de kwaliteit en aandacht hiervan te wensen overliet. Daarom is een van mijn belangrijkste doelen dan ook de kwaliteit van de diensten te waarborgen.